Skip to main content

Snerydning og saltning i Thisted

Er du typen, der finder kælken frem, så snart det første snefnug falder, eller foretrækker du mere at blive indendørs og tænde op i kakkelovnen med en ekstra kop varm kakao i hånden? Uanset om du aktivt hopper rundt i det hvide vejr eller beundrer det på afstand, har vi alle et ansvar, når det kommer til håndteringen af sneen – og det gælder også snerydning i Thisted. Selvom mange forbinder sne med sjov og leg, er der nemlig også en mere alvorlig side af vintervejret. Med vejret følger der isglatte veje og nogen gange også kæmpe driver af sne. Det kan være til stor gene for vores daglige gang, hvorfor det er nødvendigt, at man tager sin tørn for at muliggøre bevægelsesfriheden. Mens de fleste af os ved og forstår vigtigheden i at klare snerydningen i Thisted ordentligt, kan det være svært at finde tiden og overskuddet. Et behov vi hos Snevagten især har sympati for, og som vi ønsker, at imødekomme på bedste vis.

Professionel snerydning i Thisted

Vi leverer snerydning i Thisted til dig, der ejer en virksomhedsgrund, eller til jer, som har brug for snerydning af udendørsområderne ved jeres grundejerforening – og det er uanset areal og specielle behov. Vores års erfaring siger os, at ingen adresser er ens, da der er mange forskellige faktorer, som kan gøre snerydning lidt mere kompliceret, såsom snævre gårde eller trafikfyldte pladser. Fordi ingen behov er ens, mener vi heller ikke, at snerydningsaftaler behøver at være det. Vælger du os til at levere din snerydning i Thisted, sørger vi for at skræddersy en løsning til dig, så du kun betaler for det, du har behov for. Konkurrencedygtige priser, personlig service og et resultat der ikke er at kimse sig af, er alle vigtige fokuspunkter for Snevagten, hvilket skinner igennem i vores flotte resultater og brede portefølje af tilfredse kunder. Når vores sneplove rykker ud og leverer din snerydning i Thisted, har vi ansvaret, der følger med snerydning for øje, da vi ikke mener, at folks sikkerhed er noget, man leger med. Vælger du os til at stå for din snerydning i Thisted, enten af din virksomhedsgrund eller de udendørs gangarealer ved din andels- eller ejerforening, mindsker du dermed også risikoen for, at der sker personskade på din adresse gevaldigt. En investering i en snerydningsaftale hos Snevagten er derfor den mest langsigtede, bæredygtige og sikre løsning.

Kontakt os

Ønsker du at tale personligt med en af vores medarbejdere om priser for snerydning på dine udenomsarealer?

Kontakt os for at høre mere

Har du yderligere spørgsmål, eller kunne du tænke dig at høre mere om vores abonnementsordning, hvor vi sørger for snerydning og saltning af din grund i Thisted, er du altid velkommen til at kontakte os på tlf.: 73 70 84 48. Vi glæder os til at høre fra dig!