Snerydning og saltning i Frederikshavn

Ideen om at blive liggende under den varme dyne trækker især i os, når sneen daler udenfor og graderne siger minus. De ekstra stunder inde i varmen, gør virkelig en forskel, når vejret er en smule brutalt. Mens det er fristende at snooze så længe som muligt, ved du også, at sneskovlen kalder og at sneen ikke rydder sig selv. Men måske kan det faktisk lade sig gøre, at snepligterne klarer sig selv? Ihvertfald kan sneen blive ryddet, uden at du er indblandet. Tegner du en aftale med Snevagten om levering af snerydning i Frederikshavn, klarer vi det hårde, kolde arbejde for dig, så du eller dine medarbejdere kan snorke videre i de tidlige morgentimer.

Vi leverer professionel snerydning i Frederikshavn

Det er ingen skam at ty til professionelle, når det kommer til noget så surt som snerydning. Mens det nok er de færreste, der finder det appellerende at skovle iskolde masser i minusgrader, før fanden får sko på, er det hos Snevagten vores passion. Vi har gennem mere end ti år leveret snerydning i Frederikshavn og resten af Danmark, hvorfor vi har styr på vores kram. Om du har en stor virksomhedsgrund eller en lille baggård som del af din grundejerforening i Frederikshavn, har vi med garanti en snerydningsaftale, som er tilpasset dine behov. Når vores dedikerede medarbejder kører ud med sneploven og klarer snerydningen i Frederikshavn, er det med en mission om at levere et resultat, du er tilfreds med. At gå på kompromis med kvaliteten af snerydning i Frederikshavn er aldrig en god idé, da det i sidste ende kan ende i personskade på din adresse, hvor du står til ansvar for regningen. Derfor er det heller ikke i vores interesse at levere sjusket snerydning i Frederikshavn. Vi er eksperter på området med dybdegående kendskab til alle facetterne af snerydning, og du kan derfor vælge os som din leverandør med god samvittighed.

Bliv ringet op

Ønsker du at tale personligt med en af vores medarbejdere om priser for snerydning på dine udenomsarealer? Udfyld da denne kontaktformular. Du er også mere end velkommen til at ringe direkte til os på 73 70 84 48.

Udfyld navn og telefonnummer, så ringer vi til dig inden for 24 timer

Snevagten A/S


Smedevænget 4
9560 Aalborg


CVR: 32790291

Links


Følg os