Skip to main content
  • Regler for snerydning i Aalborg

    Reglerne for snerydning i Aalborg er de samme som for resten af landet. Her kan du læse mere om, hvad reglerne for snerydning er, og hvorfor det er vigtigt, at du som grundejer overholder dem.

Hvad er reglerne for snerydning?

Reglerne for snerydning og saltning lyder, at man som grundejer skal sørge for, at gangarealer og områder, hvor der færdes mennesker på grunden, skal være ryddet for sne og saltet mellem kl. 7 om morgenen og kl. 22 om aftenen. Om søndagen gælder det dog først fra kl. 8 om morgenen. Reglerne for snerydningv gælder for hele matriklen samt 10 meter ud fra ejendommens skel. Der skal klares snerydning og saltning på bl.a. fortove, trapper, havegange, indkørsler, parkeringspladser osv. – altså alle de steder, hvor der kommer mennesker; skraldemanden, kunder, medarbejdere osv. På en grund, som eksempelvis virksomhedsgrund i Aalborg, skal der være ryddet sne og saltet fra første medarbejder møder ind, og har du f.eks. grund i Aalborg, hvor der færdes særligt mange mennesker, er det vigtigt, at der også er ryddet og saltet efter kl. 22. Derudover gælder reglerne for snerydning ikke kun for sneen på jorden. Du skal også sørge for at holde øje med istapper og snedynger på taget/tagene – de skal enten fjernes, eller også skal der afspærres og varsles med skilte.

Hvad hvis reglerne for snerydning ikke bliver overholdt?

Er du grundejer, og overholder du ikke reglerne for snerydning, kan det medføre personskader og bøder. Du kan modtage bøder for manglende snerydning, og skulle det ske, at en person falder på din grund pga. manglende snerydning, kan du risikere at skulle hæfte for det. Det er altså både for din økonomiske skyld samt sikkerheden for alle de, der færdes på din grund, at du skal sørge for at overholde reglerne for snerydning.

Kontakt os

Ønsker du at tale personligt med en af vores medarbejdere om priser for snerydning på dine udenomsarealer?

Vi hjælper dig gerne med at overholde snerydningsreglerne i Aalborg

Hvis du ikke kan overskue at holde styr på alle reglerne for snerydning, eller hvis du godt kunne tænke dig at overlade snerydningen for din ejerforening, andelsboligforening eller virksomhed i Aalborg til et professionelt snerydningsfirma, står vi klar til at hjælpe dig! Vi har mange års erfaring og du er mere end velkommen til at kontakte os for et uforpligtende tilbud på tlf: 73 70 84 48